Verkkokurssit työntekijöille

Verkkokurssit työntekijöille

Tulossa 2023: yrityksille työntekijöiden palautumista tukevia verkkokursseja. HR/yrityksen hyvinvointivastaava: ilmoittautuminen Taukoharjoituksia työpäivään: Rentoutus x 10 -verkkokurssi-idean tiedotuslistalle nyt käynnissä.

Moi, Sydämeni janoaa edistää työntekijöidenne hyvinvointia palauttavan virtuaalisen taukoharjoittelun avulla. Aikana ennen yrittäjyyttä uuvuin itse työelämässä. Arki oli ollut liiallisen stressin värittämää liian pitkään. Painoin töissä ja vapaa-ajalla sata lasissa ja tauotta aamusta iltaan, yöunienkin kustannuksella. Kasautunut kuormitus ja riittämätön palautuminen johti lopulta uupumukseen. Uupumus ilmeni suunnattomana väsymyksenä, ahdistuksena, aivosumuna ja muuna kehon oireiluna. Yritin tunnollisuuttani jaksaa vaikka keho ja mieli eivät enää jaksaneet. Työnteko oli muuttunut raskaaksi taisteluksi ja koitin selvitä tunti kerrallaan. Kuormituksen pohjalla päätin vähentää työaikaa ja aloitin työn ohella rentoutus- ja meditaatio-ohjaajan ja jooga-opettajan opinnot. Aloin vaalimaan päivän- ja yönaikaista palautumista rentoutumisen ja meditoinnin avulla. Olin aloittanut matkani kohti voimavarojen palautumista ja lopulta toivuin uupumuksesta.

Halusin kokemukseni pohjalta alkaa tarjota työpaikoille keinoja lievittää työntekijöiden liiallista stressiä. 2021 alusta alkaen olen vetänyt työpaikan reaaliaikaisia, virtuaalisia 15min taukoharjoituksia rentoutus-, meditaatio- ja yin-jooga-teemoilla. Nyt 2023 visioni on alkaa tarjota työntekijöille joustavampaa taukoharjoittelua verkkokurssien muodossa. Olen itse kokenut meditoinnin, rentoutumisen ja joogan tärkeimmiksi päivänaikaisen palautumisen keinoiksi, minkä vuoksi janoan tarjota harjoittelua työpaikoille niiden parissa. Kartoitan nyt alustavaa kiinnostusta verkkokurssille-idealle: Taukoharjoituksia työpäivään: Rentoutus x 10. Yrityksille/työntekijöille suunnatun verkkokurssin tiedotuslistalle pääsee mukaan laittamalla meiliä info@palautumo.fi otsikolla TAUKORENTOUTUS.