Palautuminen osaksi arkea -verkkokurssi

Verkkokurssin uusi, kevennetty versio saatavilla huhtikuussa.

Palautuminen osaksi arkea -verkkokurssi on matka stressiarjesta kohti stressin ja palautumisen tasapainoa. Työkaluina palauttavat rentoutukset, meditaatiot ja eteenpäin vievät valmennukselliset kirjoitusharjoitukset.

Kurssin kuvaus

Palautuminen osaksi arkea -verkkokurssi on matka stressiarjesta kohti arkea, jossa stressi ja palautuminen on hyvässä tasapainossa. Kurssilla saat arkeesi kehon ja mielen palautumista tukevia rentoutuksia ja meditaatioita. Eteenpäin vievänä elementtinä kurssilla toimii valmennukselliset kirjoitusharjoitukset, joiden kautta lähdemme ottamaan konkreettisia askelia kohti tasapainoista arkea. Käytännön harjoitusten kautta, askel kerrallaan, kurssi kuljettaa kohti arkea, jossa voit hyvin ja sinulla on virkeyttä ja voimavaroja tehdä asioita, joita rakastat.

Kurssi kestää 6 viikkoa. Tänä aikana saat 3 harjoitusta per viikko: rentoutus, meditaatio ja  kirjoitusharjoitus. Kurssin palauttavat harjoitukset ovat kestoltaan 5-15min, jotta ne olisi mahdollisimman helppo ottaa arkeen mukaan. Harjoittelu tapahtuu omatoimisesti verkon kautta Campwire X -verkkokurssialustalla. Kurssi on käytössäsi vuoden aloituspäivästä.

Uudistettu verkkokurssi saatavilla huhtikuun alkupuolella.

Kurssin työkaluina:

Rentoutus
Rentoutusharjoituksissa rauhoitetaan ja tasapainotetaan kehoa ja mieltä. Harjoituksissa lasketaan kierroksia aktivoimalla parasympaattista lepohermostoa, antaudutaan olemaan ja päästetään irti. Rentouteen sukelletaan mielen ja kehon yhteistyöllä. Keho pääsee lataamaan akkuja ja palautumaan kuormituksesta. Verkkokurssin rentoutukset voi tehdä istuen tai makuulta.
Meditaatio
Meditointi on mielen harjoittamista, kuin mielen huoltoa. Meditaatioissa harjoittelemme tietoista, analysoimatonta ja reagoimatonta mieltä. Harjoituksen ytimessä on huomion keskittäminen yhteen asiaan kerralla, neutraalin tietoisesti. Meditointi luo mieleen tilaa ja rauhaa. Kun mieli rauhoittuu, keho seuraa perässä. Verkkokurssin meditaatiot voi tehdä istuen tai makuulta.
Mentaalivalmennus
Mentaalivalmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto ja tällä kurssilla mukana kirjoitusharjoitusten muodossa. Valmennuksellisissa harjoituksissa suuntaamme katseen eteenpäin ja keskitymme siihen, mitä voit tässä hetkessä ja lähitulevaisuudessa tehdä stressin ja palautumisen tasapainon eteen. Kirjoitusharjoitusten kautta puramme kurssin viikkoteemoihin liittyviä ajatuksia ja selkiytämme, mihin käytännön askeliin on seuraavaksi tärkeintä keskittyä.
Previous
Next

Kurssi sisältää:

100% rahat takaisin -takuu

Kurssilla on 30 päivän peruutusoikeus. Jos kurssi ei ole sinulle sopiva, saat rahasi takaisin, kun laitat meiliä info@palautumo.fi 30 päivän sisällä ostosta.

Tekijän terveiset

Ihana, kamala stressi. Jatkuvan tekemisen ja suorittamisen mielentila voi herkästi ajaa meidät stressin oravanpyörään. Tilaan, jossa käy ylikierroksilla ja olo on kuormittunut. Stressi on hyvä tekemisen moottori, mutta jos se on liikaa läsnä, alkaa se kuluttaa meitä loppuun. Stressin pitkittyessä keho voi alkaa oireilla tavalla tai toisella. Kuljin itse pitkään stressinväritteistä polkua ja se johti lopulta uupumukseen. Nyt haluan varmistaa, ettet sinä joudu kokemaan samaa pitkittyneen kuormittuneisuuden pohjaa. Jos olet jo liiallisen stressin kuopassa, haluan nostaa sinut ylös. Janoan tarjota sinulle sen, mitä rentoutukset ja meditaatiot ovat itselleni antaneet – kehoa ja mieltä ravitsevia palautumisen hetkiä ja hyvää vointia. Rentoutusten ja meditaatioiden kautta palauttavaan olemisen tilaan antautuminen antaa paljon, kun sen vain maltamme tehdä. Kaiken sen epämiellyttävän kuormittuneisuuden ja stressikärsimyksen takana vallitsee mielen ja kehon tyyneys, rauha ja kevyt olo. Vaikka tuo tuntuisi nyt kaukaiselta ajatukselta, lupaan, nuo löytyvät kaiken sen kuormituksen sumun alta. Hiljalleen, kun lähdemme purkamaan tilannetta askel askeleelta.

Olen HLF® rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, HLF® Mental Coach ja tradenomi. Opiskelen tällä hetkellä RYT200 joogaopettajaksi, Oxygen Advantage Advanced Instructor -ohjaajaksi ja Emotional Freedom Tapping -terapeutiksi. Tämä verkkokurssi on elämänkokemukseni ja koulutusteni pohjalta rakennettu matka kohti stressin ja palautumisen tasapainoa. Kurssin palauttavat harjoitukset koostuvat rentoutuksista ja meditaatioista. Kurssin eteenpäin vievänä voimana toimii valmennukselliset kirjoitusharjoitukset. Muutos nykytilanteeseen alkaa omasta mielestä ja konkretisoituu käytännön askelista, joita lähdemme kurssilla ottamaan.

Hyvinvointisi edistäminen on tärkein tehtäväni. Sydämellisesti tervetuloa kulkemaan kanssani kohti stressin ja palautumisen tasapainoa!

poa_p