Mentaalivalmennus
Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennuksessa pääset kulkemaan valmentajan tukemana kohti unelmaasi.

Mentaalivalmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentajana tuen sinua matkallasi kohti sisimmästäsi kumpuavaa unelmaasi. Unelmasi voi olla suuri tai pienen arkinen. Se voi olla muutoksen aikaansaaminen, jonkin päämäärän saavuttaminen tai ongelman ratkaisu. Jokin asia, jota kohti haluat elämässäsi suunnata valmentajan sparrauksessa.

Valmennuksessa katse on vahvasti eteenpäin. Keskitymme siihen mitä voit tässä hetkessä ja lähitulevaisuudessa tehdä, jotta pääsisit lähemmäs sitä, mistä omassa elämässäsi tällä hetkellä unelmoit. Hyödynnämme valmennuksessa kirjoitustehtäviä ja luovia harjoituksia. Näiden avulla puramme unelmaan liittyviä ajatuksia ja selkiytämme mihin käytännön askeliin on seuraavaksi tärkeintä keskittyä. Elämä tapahtuu tässä ja nyt, joten tulevaan fokusoinnin lisäksi vahvistamme taitoasi elää tässä hetkessä. Teemme harjoituksia, jotka palauttavat mieltä ja kehoa kuluvaan hetkeen, vahvistaen voimavarojasi kulkea unelmasi polkua ja nauttia myös matkasta.

Valmentajana haluan tukea ja inspiroida sinua hyödyntämään elämässäsi kokonaisvaltaisesti oman potentiaalisi! Valmennus on sinulle, joka janoat kehittyä ja mennä elämässäsi eteenpäin sinulle merkityksellisen aiheen äärellä. Sinulle, joka haluat ottaa konkreettisia askelia kohti unelmaasi.

Tarjolla on tällä hetkellä kaksi valmennuspakettia: Palautuminen osaksi arkea -valmennus ja Räätälöity valmennus, joista lisätietoa alla.

Hyödynnettävissä maksuton 15min valmennuksen tutustumispuhelu. Puhelussa pääsemme kuulostelemaan olenko sinulle sopiva valmentaja ja onko minulla keinoja auttaa sinua. Puhelun jälkeen voit rauhassa tunnustella, haluatko jatkaa kanssani valmennukseen. Ajanvaraus meilitse: info@palautumo.fi.

Palautuminen osaksi arkea -valmennus

Tarjolla Palautuminen osaksi arkeen -verkkokurssin kylkeen yksityisvalmennusta. Tämä on sinulle, joka kaipaat henkilökohtaista live-valmennusta etänä verkkokurssin teeman äärellä. Sinulle, joka kaipaat omatoimisen verkkokurssin oheen valmentajan sparrausta!

Palautuminen osaksi arkea -verkkokurssin kuvauksen pariin pääset tästä. Kurssin oheen tarkoitettu valmennus sisältää 2 x 1h etätapaamisen Zoomin kautta, käytäväksi verkkokurssin aikana tai sen jälkeen, sinulle sopivalla syklillä.

  • Verkkokurssin hinta: 129e (sis. alv 24%).
  • Yksityisvalmennuksen hinta: 170e (sis. alv 24%). Sis. 2 x 1h etävalmennus.

Hinta yhteensä: 299e.

Maksutavat:

Ilmoittautuminen ja ajanvaraus maksuttomaan 15min valmennuksen tutustumispuheluun: info(at)palautumo.fi. Tutustumispuhelua varten riittää, että ilmoitat sähköpostisi Zoom-kutsua varten.

Räätälöity valmennus

Räätälöidyn valmennuksen aihe määräytyy tilanteesi ja tarpeesi mukaan. Kenties elämässäsi on tarve pieneen tai isoon muutokseen. Jokin ongelma, jonka haluaisit ratkaista. Tai jokin unelma, jota kohti haluat mennä.  Jos olet valmis astumaan kohti sitä, mitä sisimmässäsi todella haluat ja toivot vierellesi valmentajan tuen – tämä on sinulle!

Räätälöity valmennus sisältää 4 x 1h etätapaamisen, käytäväksi sinulle sopivalla syklillä.

Yksityisvalmennuksen hinta: 340e (sis. alv 24%). Sis. 4 x 1h etävalmennus.

Maksutavat: Osto Holvin verkkokaupan kautta (luottokortti- tai verkkopankkimaksu) tai laskulla. Mikäli toivot maksua laskulla, laita viestiä info(at)palautumo.fi. Laskun lähetystä varten tarvitaan etunimi, sukunimi ja sähköposti. Oston jälkeen sinuun ollaan yhteydessä etätapaamisten sopimisesta.

Ilmoittautuminen ja ajanvaraus maksuttomaan 15min valmennuksen tutustumispuheluun: info@palautumo.fi. Tutustumispuhelua varten riittää, että ilmoitat sähköpostisi Zoom-kutsua varten.

Sydämellisesti tervetuloa Palautumon mentaalivalmennukseen!

Asiakkailta saatuja palautteita:

"Keskustelut selkiyttivät omia visioita -- herättivät siihen, että joskus on hyvä purkaa ajatuksiaan ja sitä kautta myös saada paremmin kiinni omasta ajattelusta ja tavoista toimia."

"Valmennuksessa oli helppo olla oma itsensä ja asioista oli helppo puhua. Sinulla on hyvä ja rauhallinen ote valmentamiseen ja osasit tarttua valmennettavan ongelmiin hyvin. Sain paljon aikaiseksi keskeneräisiä asioita tämän neljän valmennuskerran aikana."

"Tunsin, että minulla oli koko ajan tuki mutta samalla sain tarpeeksi tilaa löytää itse vastauksia."

"Tuntui hyvältä, kun valmentajalla oli aikaa ja hän oli läsnä juuri minulle. Valmentaja toimi ikään kuin arvostavana ja rakastavana peilinä."


Palautumon sisäpiiriin pääset mukaan tästä: