Palautumon esittely
Palautumon esittely

Palautumo tarjoaa arjen stressinhallintaa palauttavan virtuaalisen harjoittelun avulla. Rentoutus, meditaatio, yin-jooga, mentaalivalmennus täysin verkon kautta.

Palautumon tarina

Ihana, kamala stressi. Jatkuvan tekemisen ja suorittamisen mielentila voi herkästi ajaa meidät stressin oravanpyörään. Tilaan, jossa käy ylikierroksilla ja olo tuntuu kuormittuneelta. Stressi on hyvä tekemisen moottori, mutta jos se on liikaa läsnä, alkaa se kuluttaa meitä loppuun. Stressin pitkittyessä keho voi alkaa oireilla tavalla tai toisella. Kuljin itse pitkään stressinväritteistä polkua ja se johti lopulta uupumukseen. Nyt haluan varmistaa, ettet sinä joudu kokemaan samaa pitkittyneen kuormittuneisuuden pohjaa. Jos olet jo liiallisen stressin kuopassa, haluan nostaa sinut ylös. Janoan koko sydämestäni tarjota sinulle sen, mitä rentoutukset, meditaatiot ja yin-jooga ovat itselleni antaneet – kehoa ja mieltä ravitsevia palautumisen hetkiä, hyvää oloa ja mielenrauhaa. Tähän hetkeen pysähtyminen ja olemiseen antautuminen antaa paljon, kun sen vain maltamme tehdä. Kaiken sen epämiellyttävän kuormittuneisuuden ja kärsimyksen takana vallitsee kevyt olo, tyyneys ja rauha. Vaikka tuo tuntuisi nyt kaukaiselta ajatukselta, lupaan, nuo löytyvät kaiken sen kuormituksen sumun alta. Hiljalleen, kun lähdemme purkamaan tilannetta askel askeleelta.

Mentaalivalmennus, mielen valmennus, on herättänyt siihen, kuinka valtava potentiaali omalla mielellämme on ja kuinka oppia hyödyntämään sitä omanlaisen, hyvinvoivan elämän rakentamisessa. Valmennuksessa lähdemme kulkemaan yhdessä kohti tavoitettasi oivalluttavien kysymysten kautta. Kun tulet valmennuksen myötä tietoisemmaksi omasta ajattelustasi, voit lopulta oppia valitsemaan ajatuksesi ja linjata ne tavoitettasi tukevaksi. Niin, että ne johtavat myös tavoitteen mukaiseen toimintaan. Mentaalivalmennuksessa kaikki vastaukset löytyvät itsestäsi.

Olen HLF® rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, HLF® Mental Coach, joogaopettaja (180t) ja tradenomi. Palautumo syntyi 2021 sisäisestä palostani päästä edistämään ihmisten hyvinvointia rentoutus-, meditaatio- ja joogaharjoitusten kautta. Mentaalivalmennus tuli lisämausteena mukaan tarjontaan 2022.

Sydämellisesti tervetuloa kulkemaan kanssani kohti hyvää oloa, mielenrauhaa ja omaa potentiaalia! Hyvinvointisi edistäminen on tärkein tehtäväni.

Stressinhallintaa arkeen näiden ihanien lajien avulla:

Rentoutus

Rentoutusharjoituksissa rauhoitetaan ja tasapainotetaan kehoa ja mieltä. Harjoituksissa lasketaan kierroksia aktivoimalla parasympaattista lepohermostoa, antaudutaan olemaan ja päästetään irti. Rentouteen sukelletaan mielen ja kehon yhteistyöllä. Keho pääsee lataamaan akkuja ja palautumaan kuormituksesta.

Meditaatio

Meditaatiossa harjoitellaan tietoista, analysoimatonta mieltä, mm. keskittämällä kaikki huomio yhteen valittuun kohteeseen. Reagoimaton tarkkaavaisuus on harjoituksen ydin. Harjoitus luo mieleen tilaa ja parantaa keskittymiskykyä. Syvämeditaatio on tila, johon voidaan lipua päästämällä huomion kohteesta lopulta irti; jäljelle jää täydellinen tyhjyys, hiljaisuus, tyyneys ja täyttymys.

Yin-jooga

Yin-joogassa sidekudokset, nivelet ja luut saavat harjoitusta asanoiden kautta, joissa ollaan n. 2-5 min. Harjoituksessa antaudutaan olemaan ja päästetään irti suorittamisesta. Jokaisen keho on erilainen, joten kohdealueen löytämiseksi annetaan eri asana-vaihtoehtoja. Yinissä ei ole merkitystä miltä asento näyttää, olennaista on että asana on omalle keholle sopiva, turvallinen ja että se tuntuu kohdealueella. Harjoitus tuo kehoon ja mieleen harmoniaa, parantaa kehon nestekiertoa ja lisää liikkuvuutta.

Muutosta aikaansaavana, eteenpäin vievänä elementtinä:

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentajana tuen sinua matkallasi kohti sisimmästäsi kumpuavaa unelmaasi. Unelmasi voi olla suuri tai pienen arkinen. Se voi olla muutoksen aikaansaaminen, jonkin päämäärän saavuttaminen tai ongelman ratkaisu. Jokin asia, jota kohti haluat elämässäsi suunnata valmentajan sparrauksessa.

Valmennuksessa katse on vahvasti eteenpäin. Keskitymme siihen mitä voit tässä hetkessä ja lähitulevaisuudessa tehdä, jotta pääsisit lähemmäs sitä, mistä omassa elämässäsi tällä hetkellä unelmoit. Hyödynnämme valmennuksessa kirjoitustehtäviä ja luovia harjoituksia. Näiden avulla puramme unelmaan liittyviä ajatuksia ja selkiytämme mihin käytännön askeliin on seuraavaksi tärkeintä keskittyä. Elämä tapahtuu tässä ja nyt, joten tulevaan fokusoinnin lisäksi vahvistamme taitoasi elää tässä hetkessä. Teemme harjoituksia, jotka palauttavat mieltä ja kehoa kuluvaan hetkeen, vahvistaen voimavarojasi kulkea unelmasi polkua ja nauttia myös matkasta.

Valmentajana haluan tukea ja inspiroida sinua hyödyntämään elämässäsi kokonaisvaltaisesti oman potentiaalisi! Valmennus on sinulle, joka janoat kehittyä ja mennä elämässäsi eteenpäin sinulle merkityksellisen aiheen äärellä. Sinulle, joka haluat ottaa konkreettisia askelia kohti unelmaasi.

Tarjolla nyt:

Palautuminen osaksi arkea -verkkokurssi. Kyseessä on 2kk mittainen valmennuksellinen verkkokurssi, joka tarjoilee arkeen stressin vastavoimaksi palautumista. Kurssi kuljettaa osallistujan kevyin askelin kohti omanlaista arjen tasapainoa. Kurssilla yhdistyy rentoutuminen, meditointi, yin-joogaaminen ja mentaalivalmennus.

Mentaalivalmennusta yksilövalmennuksena. Tarjolla on kaksi valmennuskokonaisuutta: Palautuminen osaksi arkea -valmennus verkkokurssin oheen ja Räätälöity valmennus.

Tulossa 2023:

Taukoharjoituksia arkeen:
Meditaatio 15min x 10
Rentoutus 15min x 10
Yin-jooga 20min x 10
-verkkokurssit.

Lisätietoa 2023 julkaistavista pilottiverkkokursseista tulossa loppuvuonna 2022.

Työpaikoille suunnat palvelut päivittyvät parhaillaan. Lisätietoa seuraa loppuvuonna 2022.


Palautumon sisäpiiriin pääset
mukaan tästä: